van der Horst

Herock kleedt AMR Comtoyou Racing in 2024

Aston Martin Vantage GT3 Evo
Aston Martin Vantage GT3 Evo
In de autosport telt elk detail. Op de wagen, maar ook bij het comfort en de efficiëntie van ieder teamlid. Daarom werken AMR Comtoyou Racing en Herock al heel wat seizoenen samen!
  • Powercars
Herock partner of AMR Comtoyou Racing
Herock partner of AMR Comtoyou Racing
De werkkledij van Herock combineert kwaliteit, comfort en duurzaamheid, en zorgt tegelijk voor een optimale bescherming. Bovendien, en ook niet onbelangrijk, beschikken ze over een moderne styling, wat het Belgische merk onmiskenbaar één van de internationale referenties maakt.

En het is net op die internationale scène dat Herock en Comtoyou Racing de afgelopen jaren samen hebben geschitterd. Getooid in Herock kledij veroverde de Belgische renstal titels en overwinningen in de FIA WTCR, de TCR World Tour en TCR Europe. In 2023 was Herock ook partner van het eerste seizoen in de GT3-racerij van Comtoyou Racing.
 
Herock partner of AMR Comtoyou Racing
Herock partner of AMR Comtoyou Racing
In 2024 gaat Comtoyou Racing een nieuwe uitdaging aan, door een stevig GT-programma in samenwerking met Aston Martin af te werken. Maar één ding verandert niet: het team onder leiding van Jean-Michel Baert en François Verbist blijft nauw samenwerken met Herock, en ze blijven samen waarden als veiligheid, professionalisme en klantentevredenheid hoog in het vaandel voeren.

“We hebben al lang een link Laurent Van Laere, CEO van Herock”, stelt François Verbist, team manager van AMR Comtoyou Racing. “We willen dat de mannen en vrouwen die de kracht van ons team vormen het hele seizoen lang over de beste uitrusting kunnen beschikken, zeker nu het er zo veelbelovend uitziet. Omdat we dezelfde drang naar uitstekende prestaties delen, willen we onze langdurige samenwerking met Herock graag verder zetten. We trekken dus met veel plezier en wederzijds vertrouwen naar de start van het seizoen 2024, en ieder lid van ons team kijkt daar ontzettend naar uit!

Comtoyou RacingDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in GT World Challenge Europe op maandag 19 februari 2024.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons