van der Horst

Hertz Team JOTA toont livery Porsche 963

Hertz Team JOTA - Porsche 963
Hertz Team JOTA - Porsche 963
Team JOTA, met de sponsoring van Hertz, is het eerste team na Porsche Penske Motorsport dat een Porsche 963 Hypercar in ontvangst mag nemen. Het team zal de wagen inzetten in het WEC voor Will Stevens, Yifei Ye en Antonio Felix da Costa. Woensdag kregen we al een voorsmaakje van de livery en het moet gezegd worden de wagen ziet er prachtig uit in zijn gouden kleur.
  • Dreamdrive
Hertz Team JOTA - Porsche 963
Hertz Team JOTA - Porsche 963
Porsche liet al eerder weten dat de Porsche 963 ter beschikking komt voor privéteams vanaf eind april. Erg laat dus om de 24 Heures du Mans nog deftig voor te bereiden. Hertz Team JOTA is dan ook het enige team naast Porsche Penske Motorsport dat een 963 inschreef voor de etmaalrace. Het Britse team hoopt zijn wagen tijdig te krijgen om die alsnog eind april bij de 6 Hours of Spa te laten debuteren. Daarna zouden enkele endurancetests volgen alvorens het team richting Le Mans trekt. In afwachting van de levering van de Porsche zet Team JOTA bij de 1000 miles Sebring een Oreca 07 LMP2 in voor Will Stevens, Yifei Ye en David Beckmann.

Foto's: FIA WECDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA World Endurance Championship op woensdag 1 maart 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons