van der Horst

Het Belgian Audi Club Team WRT maakt zijn plannen bekend voor 2013

Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS
Zoals steeds de bedoeling was, zal het Belgian Audi Club Team WRT ook in 2013 met de Audi R8 LMS ultra present tekenen in sprint- en uithoudingswedstrijden.
Na zijn overwinning in 2011 en een 2de plaats vorig seizoen, zal het Belgische team ook dit jaar van de partij zijn in de Total 24 Uren van Spa met als ambitie mee te strijden voor de overwinning. Dit geldt trouwens ook voor de 24 Uren van de Nürburgring, waar na een eerste succesvolle ervaring vorig jaar terug zal worden aan deelgenomen.
 
Als laureaat van de eerste twee edities van de Blancpain Endurance Series zal het Belgian Audi Club Team WRT dit jaar terug met twee wagens uitkomen in de Pro-categorie van dit kampioenschap dat ondertussen de crème de la crème van de GT3-klasse verwelkomt.
Tegelijkertijd zal het team, dat minder dan vier jaar geleden door Vincent Vosse, René Verbist en Yves Weerts werd opgericht, deelnemen aan het nieuwe internationale sprintkampioenschap van Stéphane Ratel en diens SRO Motorsport Group: twee exemplaren van de Audi R8 LMS ultra zullen in België worden klaargestoomd voor de 6 manches van de FIA GT Series, een kampioenschap waar de elite van de GT-racerij present zal tekenen en waar met veel interesse naar wordt uitgekeken.
 
Dus, het Belgian Audi Club Team WRT zal opnieuw op alle fronten van de GT-racerij aktief zijn en deelnemen aan de meest prestigeuze en meest felbevochten races waarbij het de concurrentie zal aangaan met andere constructeurs en de beste teams van de discipline.
 
Details en nieuws omtrent de piloten worden later bekendgemaakt.

Tekst & foto: Belgian Audi Club press



  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons