Hockenheim: Ben Green was de sterkste

Ben Green - FK Performance Motorsport BMW M4
Ben Green (FK Performance Motorsport BMW M4) domineerde het weekend in Hockenheim in de DTM Trophy. De Brit kwam in beide races als leider over de finishlijn maar verloor zijn zege in race 1 na een penalty van 30 seconden. Maar na zijn zege in de tweede wedstrijd staat Green terug aan de leiding van het kampioenschap.
William Tregurtha - CV Performance Group Mercedes AMG
De zege in de eerste race kwam na de straf van Green in handen van de zestienjarige Theo Oeverhaus (Walkenhorst Motorsport BMW M4). Hij werd op het podium vergezeld door William Tregurtha (CV Performance Group Mercedes AMG) en Moritz Löhner (FK Performance Motorsport BMW M4). In de tweede race was Green weer de sterkste en hij haalde het van William Tregurtha en Theo Oeverhaus.

Nico Verdonck (Ring Racing Toyota GR Supra) kende een weekend met wisselend succes. Verdonck plaatse in de kwalificatie zijn Toyota op de tweede startrij maar kwam niet aan de start van de race op zaterdag. Race 2 vatte hij aan van uit de achtste positie en hij wist op te klimmen tot plaats drie, maar dan begon het te regenen en zou hij een plaats verliezen om uiteindelijk als vierde over de meet te komen.

Foto's: DTM Media Team

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 3 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.