van der Horst

Hockenheim: Daar is Andre Castro

Andre Castro - DF1 Racing
Andre Castro - DF1 Racing
Tijdens de voorlaatste ronde van de European Nascar Esport Series was het uittredend kampioen Andre Castro die met de winst ging lopen op het gloednieuwe Hockenheim in iRacing. De Amerikaan reed een vrij dominante race en hield mannen als Tobias Dauenhauer en Guillaume Deflandre achter zich. Laat het nu net die twee zijn die binnen twee weken zullen strijden om de titel en de marge tussen beiden is miniem.
Al van bij de heats stond er geen maat op Castro en die lijn trok hij ook door in de hoofdrace. Terwijl de Amerikaan zonder problemen naar de winst reed, was er nog een hevige strijd om de overige podiumplaatsen tussen Dauenhauer, Deflandre en Philipp Bereswill. Onze landgenoot stond er het beste voor, maar gezien zijn banden er sneller door zaten en hij ook licht aangetikt werd door Dauenhauer, zag hij de twee Duitsers richting het podium rijden. Deflandre moest uiteindelijk tevreden zijn met een vierde plaats. Simon Pilate rondde voor het eerst dit seizoen de top vijf af.

Volgende manche is de finale op het virtuele Circuit Zolder en de marge tussen Deflandre en Dauenhauer is maar zes punten. Het zal er dus om spannen voor de titel binnen twee weken.

Foto: Nascar Whelen Euroseries



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Nascar Whelen Euro Series op woensdag 24 maart 2021.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons