van der Horst

Hockenheim: Deldiche Racing, Haegeli by T2 Racing en ART Racing present in CN klasse

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Op circuit Zandvoort waren ze er niet bij wegens de geluidsnormen, maar voor de tweede manche van de Supercar Challenge op 14 en 15 mei, tekenen de CN prototypes wel present. En het zijn de teams die we kennen uit de Belcar die de bolides inzetten, Deldiche Racing, Haegeli by T2 Racing en ART Racing.
T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
De CN divisie telt voor Hockenheim vier wagens. Deldiche Racing komt met twee Norma’s. Luc de Cock deelt het stuur van de Norma #611 met Sam Dejonghe terwijl de #612 bemand worden door Thomas Piessens en Tim Verbergt. Aan het stuur van de Haegeli by T2 Racing Norma vinden we de jonge Brent Verheyen en Ian Gepts. Twee Britten voor de Wolf GB08 van ART Racing, Jamie Morrow en Phil Hill.

Tony Verhulst - Honda Civic TCR
Tony Verhulst - Honda Civic TCR
In de GT klasse krijgen we met Patrick Engelen één landgenoot aan de start, hij deelt het stuur van de Domec Racing Radical RXC met de Fransman Steve Brooks. In de Supersport 2 divisie tekenen Tony Verhulst (Honda Civic TCR) en Xwift Racing (Pieter Denys/Tim de Borle – Ligier JS2) opnieuw present maar krijgen er het gezelschap van de Lotus Exige van John Engelborghs. In deze klasse zet Koopman Racing voor het eerst ook twee BMW’s M4 GT4 in. In de Sportdivisie vinden wij naar gewoonte de Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup van Bart van den Broeck en Chris Voet terug. In totaal schreven 33 wagens zich in voor deze tweede manche van de Supercar Challenge.

Foto's: Ronald Janssens, Kurt Vanhoenacker & Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 29 april 2022.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons