van der Horst

Hockenheim: Drie op drie voor Martins – De Wilde vierde

Victor Martins - MP Motorspor
Victor Martins - MP Motorspor
Victor Martins (MP Motorsport) heeft de eerste race voor de Formule Renault Eurocup op de Hockenheimring gewonnen. Voor de Fransman was het zijn derde zege op rij en hiermee verkleint hij zijn achterstand in de puntenstand op Oscar Piastri (R-ace GP) die tweede werd. Caio Collet (R-ace GP) pakte de derde plaats voor onze landgenoot Ugo De Wilde (JD Motorsport).
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Martins vertrok van op de pole maar verloor bij de start zijn leidersplaats aan Piastri. De Wilde, als vijfde vertrokken, won twee plaatsen bij het doven van de lichten en sloot aan bij de twee koplopers. Onze landgenoot nam zelfs de leiding na een contact tussen Martins en Piastri. Maar al in ronde vijf pakte Martins de koppositie terug over en wat later moest De Wilde ook Piastri en Collet voorbij laten. Grégoire Saucy (R-ace GP) sloot de top vijf af. Amaury Cordeel (MP Motorsport) werd als vijftiende geklasseerd.

Foto's: Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 5 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons