van der Horst

Hockenheim: Mooi debuut voor Glenn Van Parijs

Glenn Van Parijs - NOVU MRS Racing Team
Glenn Van Parijs - NOVU MRS Racing Team
Glenn Van Parijs heeft zijn eerste race in de Porsche Mobil 1 Supercup er op zitten. Onze landgenoot startte in Hockenheim vanaf de veertiende plaats en slaagde in het begin van de race er in om enkele plaatsen op te schuiven. Van Parijs kon dit ritme echter niet aanhouden tot bij de meet en finishte uiteindelijk als vijftiende en vierde rookie, toch kan hij spreken van een geslaagde eerste race in deze zeer competitieve cup.
  • LTF
Nick Yelloly - Fach Auto Tech
Nick Yelloly - Fach Auto Tech
De race werd gewonnen door Nick Yelloly (Fach Auto Tech), die van start tot finish aan de leiding reed. Mattia Drudi (Dinamic Motorsport) pakte de tweede plaats, puntenleider Michael Ammermüller (BWT Lechner Racing) legde beslag op de laatste podiumplaats. De top vijf werd vol gemaakt door Thomas Preining (BWT Lechner Racing) en Dylan Pereira (Momo Megatron Lechner Racing). Jaap van Lagen (Fach Auto Tech) finishte als achtste.

Foto's: Georges De Coster
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 22 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Duitsland.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons