van der Horst

Hockenheim: Müller zegeviert en behoudt zo kans op de titel

Nico Müller - Audi Sport Team Abt Sportsline
Nico Müller - Audi Sport Team Abt Sportsline
Na vier opeenvolgende zeges van René Rast in Zolder werd de Duitser vandaag in Hockenheim nipt verschalkt door Nico Müller. De Zwitser werd op tien minuten van het einde nog gepasseerd door Rast maar Müller kon counteren dankzij een late safety car na een uitschuiver van Timo Glock. Na de herstart pakte Müller opnieuw de leiding na een slipstream-gevecht met zijn merkgenoot. Het verschil bedraagt nu 13 punten in het voordeel van Rast, met nog 28 punten te verdelen tijdens de seizoensfinale morgen. Robin Frijns kwam vandaag niet verder dan de zevende plaats en maakt geen kans meer op de titel.
Jonathan Aberdein - BMW Team RBM
Jonathan Aberdein - BMW Team RBM
Jamie Green, Loïc Duval en Mike Rockenfeller zorgden ervoor dat Audi de volledige top vijf innam, snelste BMW was Racing Bart Mampaey-rijder Jonathan Aberdein op P6. Teamgenoten Philipp Eng en Sheldon Van der Linde tikten als negende en tiende aan. De WRT Audi van Ferdinand Habsburg kwam als elfde binnen terwijl teamgenoten Fabio Scherer en Harrison Newey de finish niet zagen.

Foto's: Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Deutsche Tourenwagen Masters op zaterdag 7 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons