van der Horst

Hockenheim: Soerensen vergroot zijn titelkansen met nieuwe zege

Lasse Soerensen - Dexwet DF1 Racing
Lasse Soerensen - Dexwet DF1 Racing
Lasse Soerensen (Dexwet DF1 Racing) heeft in Hockenheim de tweede race voor de NASCAR Whelen Euro Series ELITE 2 gewonnen. Aangezien de leider in het kampioenschap Giorgio Maggi (Hendriks Motorsport) slechts vijfde werd nadert de Deen in de puntenstand tot op negen punten. De Finale Races in Zolder zullen dus beslissend worden voor de titel.
  • STX Motorhomes
Debutant Hugo De Sadeleer (Racing Engineering) eindigde voor de tweede maal op het podium, hij werd ditmaal zelfs tweede. De bronzen medaille in de race die tweemaal werd onderbroken door een safety car periode, ging naar Alessandro Brigatti (Racers Motorsport). Jesse Vartiainen (Alex Caffi Motorsport) pakte de vierde plaats voor Maggi. Vittorio Ghirelli (PK Carsport) eindigde op de veertiende plaats en pakte dus voor de tweede maal geen punten,  Pol Van Pollaert (PK Carsport) zag de meet niet.

Foto: NASCAR Whelen Euro Series
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op zondag 22 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Fan Fest Semi Finals.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons