van der Horst

Hockenheim: Supercar Challenge voor eerste maal dit jaar met GT & Prototype Challenge

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Dit weekend vindt op de Hockenheimring de tweede manche van de Supercar Challenge plaats en voor de eerste maal dit jaar zijn ook de deelnemers aan de GT & Prototype Challenge van de partij. Daardoor zien we voor het eerst dit jaar Deldiche Racing aan het werk in de serie, waar het Belgische team met niet minder dan drie Norma’s uitkomt.
Alain Berg/Alex Cascatãu - Norma M20 FC
Alain Berg/Alex Cascatãu - Norma M20 FC
Deldiche Racing zakt dus af naar Hockenheim met drie Norma’s M20 FC, respectievelijk bemand door Tim Joosen/Steve Van Bellingen, Luc de Cock/Sam Dejonghe en Tom Boonen, die de race alleen afwerkt. In de CN-divisie zullen ze het moeten opnemen tegen de BS Racing by Baticonsult Norma MF 20 van routiniers Alain Berg en Alex Cascatău. Maar favoriet voor de algemene zege zijn de twee aanwezige LMP3’s. EDEKA Aschoff Racing zet opnieuw de Ginetta G58 in voor Max Aschoff terwijl het Franse Pegasus Racing vertrouwt op een Ligier met aan het stuur Julien Schell.

Radical SR1
Radical SR1
In de GT-divisie tellen we niet minder dan drie BMW's Z3 GT3 die het opnemen tegen de Lamborghini Huracán van Bob Herber en de Zilhouette GTR van Max Tubben. De Supersport 1-divisie telt zes deelnemers met één Hyundai i30N TCR tegenover vijf BMW’s terwijl we in de Supersport 2-divisie naast de Saker van Johan Kraan Motorsport voor het eerst de Radical SR1 met Robin en Jerome Greenhalgh aan het werk zien. Onder de zeven deelnemers aan de Sport-divisie vinden we de Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup van Chris Voet en Bart van den Broeck terug.

Foto's: Ronald Janssens, Supercar challenge & Radical Benelux
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op donderdag 20 mei 2021.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons