van der Horst

Hockenheim: Twee op twee voor Verheyen Motorsport by T2 Racing

Verheyen Motorsport by T2 Racing - Norma M20 FC
Verheyen Motorsport by T2 Racing - Norma M20 FC
Na de eerste race op zaterdag heeft de Verheyen Motorsport by T2 Racing Norma M20 FC van Brent Verheyen en Ian Gepts ook de tweede race voor de Supercar Challenge te Hockenheim gewonnen. Opnieuw was er pech voor Deldiche Racing, de Norma van Sam Dejonghe en Thomas Piessens, die halverwege de wedstrijd nog op kop lag, kreeg te kampen met technische problemen en moest de pits opzoeken terwijl de wagen van Luc de Cock dan weer vanuit de pits moest starten. Nadat ook de Norma LMP3 de strijd had gestaakt wist de Norma van Verheyen Motorsport by T2 Racing de talrijke GT3 bolides voor te blijven om zo zijn tweede zege op twee dagen te pakken.
Start race 2 Supercar Challenge
Start race 2 Supercar Challenge
De tweede plaats was voor de BODA Racing Bentley Continental GT3 van Bob Herber, hij ging vier andere GT3 bolides vooraf, de BMW M6 van Bart Arendsen, de Nissan GT-R van Roger Grouwels, de BMW M6 van Daan Meijer en de BMW Z4 van Hein Koopman. De Norma van Piessens/Dejonghe werd nog als zevende geklasseerd een plaats voor de Norma van Luc de Cock. Tony Verhulst (Verhulst Invest Motorsport Honda Civic) was weer de beste in de Supersport 2 divisie, hij werd elfde algemeen en ging in de klasse weer de Xwift Racing Events Ligier JS2 vooraf. Ted van Vliet (JR Motorsport BMW E92) was primus in de Supersport 1 divisie, Mark Wieringa (Zilhouette Sport) was de beste in de Sport divisie. De Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup moest de strijd staken.

Foto's: Supercar Challenge
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zondag 15 mei 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Hockenheimring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons