van der Horst

Hockenheim: Tweede zege voor Christian Engelhart en Michael Ammermüller

Christian Engelhart/Michael Ammermüller - SSR Performance Porsche 911 GT3 R
Christian Engelhart/Michael Ammermüller - SSR Performance Porsche 911 GT3 R
Christian Engelhart en Michael Ammermüller (SSR Performance Porsche 911 GT3 R) hebben op de Hockenheimring de eerste race van het weekend voor de ADAC GT Masters gewonnen, hun tweede zege al dit jaar. Engelhart zat aanvankelijk vast achter de van op de pole vertrokken Rutronik Racing Audi R8 LMS van Dennis Marschall maa bij de herstart na een rode vlag tijdens ronde 8 was Engelhart zijn tegenstander te vlug af pakte de koppositie en stond die niet meer af.
Patric Niederhauser/Kelvin van der Linde - Rutronik Racing Audi R8 LMS
Patric Niederhauser/Kelvin van der Linde - Rutronik Racing Audi R8 LMS
De tweede plaats ging nog naar Patric Niederhauser en Kelvin van der Linde (Rutronik Racing Audi R8 LMS) nadat de Zuid-Afrikaan in zijn stint verschillende plaatsen wist goed te maken. Tim Zimmermann en Steijn Schothorst (GRT Grasser Racing Lamborghini Huracan GT3) eindigden na een mooie remonte van op de negende startplaats op het laagste trapje van het podium. Geen ereplaatsen voor Team WRT, Dries Vanthoor en Charles Weerts eindigden op de veertiende plaats, Rolf Ineichen en Mirko Bortolotti moesten de strijd staken. Niels Lagrange (GRT Grasser Racing Lamborghini Huracan GT3) werd door een tegenstander de baan uitgetikt.

Foto's: ADAC GT Masters
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in ADAC GT Masters op zaterdag 19 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim ADAC.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons