van der Horst

Honda EG Racing met twee wagens aan de start

Honda EG Racing
Honda EG Racing
We zijn het niet gewend van teams die uitkomen in de wedstrijden van de Belgian Gentlemen Drivers Club, maar Honda EG Racing zette deze week een heuse persvoorstelling op poten om trots hun plannen voor het seizoen 2019 aan te kondigen. Het team is vastbesloten de klassetitel te verdedigen en verdubbelt daarom zijn effectieven. Niet één, maar dus wel twee Honda Civic VTI's!
  • LTF
Jef Van Mechelen - Martin Businaro - Bart Ooms
Jef Van Mechelen - Martin Businaro - Bart Ooms
De kampioenenwagen krijgt de sporen van de ervaren Jef Van Mechelen en jonge wolven Bart Ooms en Martin Businaro. "Afgelopen jaar reed ik enkele races voor het team ter vervanging van Jef Van Mechelen die verstek diende te geven omdat hij deelnam aan een rally", vertelt Bart Ooms aan Autosport.be. "Zowel in Spa-Francorchamps als op Circuit Zolder was het bilan goed en bijgevolg zijn we niet alleen vrij snel beginnen praten over 2019, maar hebben we elkaar ook zeer vlug gevonden. Het doel zal zijn om onze #48 richting het podium, en eigenlijk de zege, te loodsen om dan later op het jaar een gooi te doen naar de titel."

Honda EG Racing
Honda EG Racing
Op de zusterwagen met startnummer 46 zien we Edouard Chevalier en Julien Schein in het kuipje plaatsnemen. De ervaren karters staan aan de vooravond van hun eerste stappen in de autosport op circuit. Voor de openingsmanche in Zolder dit weekend zullen beide heren worden bijgestaan door Pierre Habran, de teameigenaar die afgelopen winter beide wagens overnam."

Foto's: Honda EG RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Gentlemen Drivers Club op vrijdag 29 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 1000 km of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons