van der Horst

Hugo Valente met Campos Racing naar Thaise Buriram

Hugo Valente - Campos Racing
Hugo Valente - Campos Racing
De titelstrijd tussen TCR-toppers Stefano Comini, Pepe Oriola en Jordi Gene zou wel eens door een buitenstaander beïnvloed kunnen worden. Vandaag raakte immers bekend dat naast Alain Menu ook WTCC-protagonist en vaste Campos Racing-rijder Hugo Valente aan de start komt van het op één na laatste TCR-raceweekend van het seizoen in Buriram. De Fransman ziet de meeting in Thailand uiteraard als een ideale oefengalop voor zijn WTCC-aantreden aldaar, amper een week later.
Waar Menu ook de finale in Macau rijdt en daar het gezelschap krijgt van Rob Huff, komt de 23-jarige Valente enkel in Thailand aan de bak. Dat doet hij met een van beide Opel Astra OPC's die het Spaanse team er inzet.

“Het is altijd leuk om een nieuw kampioenschap, nieuwe wagen en nieuwe omlopen te ontdekken. Ik ben dan ook blij dat Campos Racing me de mogelijkheid biedt aan deze TCR-meeting deel te nemen, dit zal me toelaten de omlopen te leren kennen met het oog op de WTCC-races aldaar. De laatste paar wedstrijden heeft Campos vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van de Opel en het is tevens de bedoeling dat ik hiertoe mijn steentje bijdraag." aldus Valente.

Foto: Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op maandag 12 oktober 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Buriram.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons