van der Horst

Huldiging van de Benelux Porsche-kampioenen

Yannick Hoogaars - Marc Goossens - Dylan Derdaele - Peter Hoevenaars
Yannick Hoogaars - Marc Goossens - Dylan Derdaele - Peter Hoevenaars
Donderdagavond werden de kampioenen in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux verwacht in het Porsche Centre Antwerp om hun bekers plechtig in ontvangst te nemen. De Pro-Class kampioen Peter Hoevenaars, die bovendien binnenkort ook zijn opwachting mag maken op de huldiging bij Porsche in Duitsland, haalde het dit seizoen van Max Van Splunteren en onze landgenoot Dylan Derdaele.
  • St. Paul
Porsche 911 (modeljaar 2015)
Porsche 911 (modeljaar 2015)
Ook de top drie in de Am-Class werd gehuldigd, daar ging de hoogste eer naar Yannick Hoogaars, gevolgd door Yves Noel en Nicolas Vandierendonck. De beide kampioenen reden in een Porsche van Belgium Racing, dat eveneens in aanwezigheid van Marc Goossens gehuldigd werd voor hun zege in de 24 Hours of Zolder. Onder de bekende gezichten zagen we daarnaast ook onder meer Prospeed-baas Rudi Penders. In totaal waren een vijfhonderdtal genodigden afgezakt om niet alleen de kampioenenviering mee te maken, maar ook voor de presentatie van de nieuwste telg uit de Porsche 911-familie.
 
Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op vrijdag 11 december 2015.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons