van der Horst

Hungaroring: Isaac Tutumlu snelste in vrije trainingen

Tutumlu/Soulet - SRT Corvette C6/ZR1
Tutumlu/Soulet - SRT Corvette C6/ZR1
Isaac Tutumlu, de ploegmaat van Maxime Soulet op de SRT Corvette C6/ZR1, reed op vrijdag tijdens de vrije sessies op de Hungaroring de snelste tijd. Met een ronde in 1:46.082 ging de Spanjaard in de ochtendsessie de Ombra Racing Ferrari 458 van Alvaro Barba en Alan Sicart vooraf. In de namiddag ging de snelste chrono naar de Ferrari, maar de 1:46.208 was onvoldoende om de eerdere tijd van de Corvette te verbeteren. De Ombra Racing Ferrari was daarmee wel de snelste in de GTS klasse.
De derde en vierde tijd waren voor de SMP Racing Ferrari’s van Mavlanov/Zampieri en Aicart/Maleev, de AF Corse Ferrari van Castellacci/Flohr sloot de top vijf van deze vrije sessies af. In de namiddag werd the V8 Racing Corvette van Hamilton/Sijthoff het slachtoffer van een zware crash, de wagen werd volledig vernield en het team laat in aller haast een reserve wagen overkomen uit Nederland.

Foto: CTR PressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zaterdag 5 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons