van der Horst

Hungaroring: Ammermüller voor Andlauer

Michael Ammermüller - BWT Lechner Racing
Michael Ammermüller - BWT Lechner Racing
Na de door de regen afgebroken race op de Hockenheimring kwam de Porsche Mobil 1 Supercup verleden weekend in actie op de Hungaroring en ditmaal voor een volle race. De zege was voor Michael Ammermüller (BWT Lechner Racing), die zijn achterstand in het kampioenschap reduceert op Julien Andlauer (BWT Lechner Racing), die tweede werd.
  • VR Racing
Julien Andlauer, vanop de pole vertrokken, had in het begin van de race nochtans de leiding in handen, maar Ammermüller profiteerde van een foutje van de Fransman om hem de koppositie te ontfutselen. Larry ten Voorde (MRS-GT Racing) eindigde als derde, voor Lechner Racing-piloten Tio Ellinas en Dylan Pereira. Ayhancan Güven (Martinet by Alméras) pakte de achtste plaats.

De Porsche Supercup begint net als de F1 aan de zomervakantie, die afloopt tijdens de Grote Prijs van België in Spa-Francorchamps.

Foto: Porsche Press
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 5 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Hongarije.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons