van der Horst

Hungaroring: Attempto terug met Porsche - ROWE slechts met enkele BMW

Attempto Racing - Porsche 911 GT3 R
Attempto Racing - Porsche 911 GT3 R
Attempto Racing zal komend weekend terug een beroep doen op een Porsche 911 GT3 R in de voorlaatste manche van de Blancpain GT Series Sprint Cup. De Porsche neemt de plaats in van de Lamborghini Huracán GT3 #67 en wordt bemand door niemand minder dan Kevin Estre en Klaus Bachler, een duo dat ongetwijfeld hoge ogen kan gooien. Het is meteen ook de eerste keer dat we een Porsche zien in de Sprint Cup sinds juli vorig jaar. De tweede wagen die Attempto Racing inzet is overigens nog steeds een Lamborghini, de #66 waarmee Christopher Zöchling en Max van Splunteren uitkomen in de Silver Cup.
  • St. Paul
Er verschijnen in Hongarije maar 32 wagens aan de start. ROWE Racing laat namelijk een van haar twee BMW's thuis. Het Duitse team had onvoldoende tijd om de M6 GT3 die afgelopen weekend op de Nürburgring Nordschleife (VLN) crashte te herstellen. Op de #98 die wel aan de start verschijnt, krijgt Markus Palttala het gezelschap van Philipp Eng. 

--- DEELNEMERSLIJST BGT SPRINT CUP HUNGARORING (PDF) ---

Foto: ​SRO/VSASchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Series op woensdag 23 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Budapest.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons