van der Horst

Hungaroring: Eerste zege voor Mick Schumacher

Mick Schumacher
Mick Schumacher
Mick Schumacher (Prema Racing) heeft op de Hungaroring de Formule 2 sprintrace gewonnen, zijn eerste zege in de formule 2. Schumacher mocht dankzij zijn achtste plats in de hoofdrace vertrekken van op de pole en wist de koppositie te behouden bij de start waarna hij Nobuharu Matsushita (Carlin) achter zich wist te laten om alzo de overwinning te pakken.
  • Hamofa Performance
Podium sprintrace Hungaroring
Podium sprintrace Hungaroring
Sergio Sette Camara (DAMS) werkte zich voorbij Jordan King (MP Motorsport) en pakte de laatste podiumplaats. Jack Aitken (Campos Racing) finishte als vijfde voor Nyck de Vries (ART GP) waarbij de Nederlander genoeg punten scoorde om de leidersplaats in de puntenstand te behouden temeer daar zijn naaste rivaal Nicholas Latifi (DAMS) een plaats achter hem eindigde. Luca Ghiotto (UNI-Virtuosi) pakte de achtste plaats, Guanyu Zhou (UNI-Virtuosi) en Callum Ilott (Sauber Junior Team by Charouz) maakten de top tien vol.

Foto's: FIA Formula 2
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 2 op zondag 4 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Hongarije.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons