Hungaroring: Nummer vijf voor Jan Lauryssen

Jan Lauryssen - Q1-Trackracing
Jan Lauryssen (Q1-Trackracing) heeft op de Hungaroring ook de tweede race van het weekend voor de GT Cup Open gewonnen. Voor Lauryssen was het de vijfde zege in zes races. Lucas Valkre en Dirk Schouten maakten het feestje voor Q1-Trackracing volledig door voor de vierde maal als tweede over de finishlijn te komen.
Podium race 2 Hungaroring
Jan Lauryssen vertrok van op de pole en domineerde de wedstrijd van start tot finish. Achter Valkre en Schouten eindigde Jaume Font (Baporo Motorsport) als derde, hij won de Am klasse. John de Wilde (Q1-Trackracing) pakte de vijfde plaats algemeen, goed voor de tweede plaats in de Am klasse. Laurent Vandervelde (Q1-Trackracing) werd vierde in de Am klasse.

Foto's: GT Cup Open

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zondag 10 juli 2022.