van der Horst

Hungaroring: Opnieuw sterke prestatie van Q1-Trackracing

Jan Lauryssen - Q1-Trackracing Porsche 992 GT3 Cup
Jan Lauryssen - Q1-Trackracing Porsche 992 GT3 Cup
Q1-Trackracing blijft zijn dominantie in de GT Cup Open verder zetten. In de eerste race op de Hungaroring, waar de derde manche van het seizoen plaats vond, behaalde Jan Lauryssen met de Porsche 992 GT3 Cup een nieuwe zege. Dirk Schouten en Lukas Valkre behaalden met een andere Porsche van het Belgische team de tweede plaats. Lauryssen verstevigt bovendien zijn leidersplaats in het kampioenschap.
Jan Lauryssen verloor slechts even de leiderspositie wegens de succeshandicap die hij toebedeeld kreeg bij de pitstop, maar al snel haalde hij de overhand op de tweede wagen van het team om zo een nieuwe zege te claimen. John de Wilde, ook al op een Porsche van Q1-Trackracing kwam als vijfde over de finishlijn en werd tweede in de Am klasse na Jaume Font (Baporo Motorsport). Laurent Vandervelde (Q1-Trackracing Porsche 992 Cup) werd zesde algemeen en tweede in de Am klasse.

Foto: GT Cup Open
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zaterdag 9 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons