van der Horst

Hungaroring: Pole voor Dries Vanthoor en WRT

Dries Vanthoor
Dries Vanthoor
Dries Vanthoor kon zijn goede vorm van gisteren tijdens de vrije trainingen aanhouden en pakte vanmorgen de pole voor de kwalificatierace op de Hungaroring. Hij was tijdens de beslissende Q3 in de WRT Audi #5 die hij deelt met Marcel Fässler een kleine twee tienden van een seconde sneller dan de GRT Lamborghini van Christian Engelhart en Mirko Bortolotti.
  • MF Racing
GRT Lamborghini Huracàn GT3
GRT Lamborghini Huracàn GT3
De tweede startrij voor de kwalificatierace zal ingenomen worden door de HTP Motorsport Mercedes van Maxi Buhk en Franck Perera en nog een WRT Audi. Het exemplaar van Pieter Schothorst en Jake Dennis reed exact dezelfde tijd als hun teamgenoten Stuart Leonard en Robin Frijns in de startnummer 17, maar het is toch het eerstgenoemde duo dat straks om 15u50 als vierde mag starten. De Audi van Enzo Ide en Christophier Mies reed een zevende tijd, de Bentley van Maxime Soulet en Andy Soucek vinden we twee plaatsen lager op P9.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zaterdag 26 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Budapest.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons