van der Horst

Hungaroring: Poles voor Ehrlacher en Borkovic

Yann Ehrlacher - Lynk&Co Cyan Racing
Yann Ehrlacher - Lynk&Co Cyan Racing
Net als in Spa was het vanmiddag Yann Ehrlacher (Lynk&Co) die tijdens Q2 de snelste was en dus zo de pole opeiste voor de eerste wedstrijd van de TCR World Tour. Hij krijgt straks om 17u de Honda van Nestor Girolami naast zich, met op rij twee Qing Hua Ma (Lynk&Co) en Mikel Azcona (Hyundai). De tiende plaats in Q2 was genoeg voor Dusan Borkovic (Hyundai) om de pole te pakken voor race 2, voor Thed Björk (Lynk&Co) en Frédéric Vervisch (Comtoyou Audi).
  • St. Paul
Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing
Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing
Vervisch zal dus straks als achtste de eerste wedstrijd aanvatten, Comtoyou-teamgenoot Rob Huff geraakte ook in Q2 maar kon daar pas de twaalfde en laatste chrono noteren, meteen ook zijn startplek voor beide races. In Q2 raken lukte dan weer nét niet voor de Comtoyou-rijders uit de Lage Landen Tom Coronel (13e) en Kobe Pauwels (14e). John Filippi, die de tweede wedstrijd in Spa nog won, werd pas 16e, vlak voor Davidovski in nog een Comtoyou Audi.

Foto's: Hans Van Onsem & Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in TCR World Tour op zaterdag 17 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons