van der Horst

Hungaroring: Zege voor Dries Vanthoor in kwalificatierace

WRT Audi R8 LMS
WRT Audi R8 LMS
Dries Vanthoor zette vanmiddag op een bloedhete Hungaroring zijn perfect weekend verder door de zege te pakken tijdens de kwalificatierace. Marcel Fässler bracht de WRT Audi binnen na een sterke beginfase van Vanthoor, het duo had op de meet een kleine drie seconden bonus op de GRT Lamborghini van Mirko Bortolotti en Christian Engelhart. Pieter Schothorst en Jake Dennis (eveneens WRT Audi) completeerden het podium.
GRT Lamborghini Huracàn GT3
GRT Lamborghini Huracàn GT3
De start van de HTP Motorsport Mercedes van Maxi Buhk verliep niet naar wens maar hij kon samen met Franck Perera nog de vierde plaats uit de brand slepen. Stuart Leonard en Robin Frijns (WRT Audi) tikten als vijfde aan voor de Bentley van Maxime Soulet en Andy Soucek. De duo's Markus Winkelhock/Will Stevens en Enzo Ide/Christopher Mies zorgden er daarachter voor dat liefst vijf Audi's van WRT in de top acht geklasseerd werden.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zaterdag 26 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Budapest.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons