van der Horst

I.S.R. snelste tijdens Blancpain Sprint testdagen te Misano

ISR - Audi R8 LMS ultra
ISR - Audi R8 LMS ultra
I.S.R. Racing heeft de snelste tijd neergezet tijdens de tweedaagse Blancpain Sprint Series test op het circuit van Misano. De Audi #75 van Marco Bonanomi en Filip Salaquarda liet in de namiddag een 1:33.330 optekenen en liet daarmee de GT Russian Team Mercedes SLS AMG GT3 van Marko Asmer (Platinum) achter zich (+0.153s). Ook de tweede I.S.R. Audi was bij de pinken en realiseerde in handen van de Deen Anders Fjordbach de derde chrono. In totaal daagden er 12 wagens op, waaronder ook de door AF Corse gerunde Curbstone Ferrari van Patrick Van Glabeke en Martin Lanting (GT Sports Club).
Na de wisselende omstandigheden van gisteren, werd er vandaag onder een stralende zon gereden, wat dan ook resulteerde in een aanzienlijke verbetering van de tijden. I.S.R. Racing lijkt niets aan het toeval over te laten en was enkele weken geleden net als WRT al eens komen testen op de Italiaanse omloop nabij de Adriatische kust. Intussen werd het circuit echter van een nieuwe laag asfalt voorzien.

Bentley Team HTP - Bentley Continental GT3
Bentley Team HTP - Bentley Continental GT3
Gisteren was het nog de Bentley Team HTP Continental GT3 van Maxi Buhk, Vincent Abril en Harold Primat die de snelste chrono op de tabellen zette, een tijd die de Britse GT vandaag niet scherper stelde. Opvallend was hoe dicht de chrono's bij elkaar lagen na 16 uur tracktime, 9 wagens lieten dan ook een tijd optekenen binnen dezelfde seconde, wat alvast het beste doet verhopen voor het nieuwe seizoen.

Een aantal Sprint teams verkoos elders te gaan testen. Zo kwamen Phoenix Racing (Audi) en MRS GT Racing (Nissan) op maandag en dinsdag in actie op het circuit van Nogaro, terwijl BMW Team Brasil het voorbije weekend een testsessie afwerkte op het circuit van Portimaõ. 

--- GECOMBINEERDE CHRONO'S BSS TESTDAGEN MISANO (PDF) ---

Foto's: Vincent WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op woensdag 18 maart 2015.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons