van der Horst

IMAO opnieuw partner van de Hankook 25 Hours Fun Cup

#342 Milo Monster Trendy - IMAO
#342 Milo Monster Trendy - IMAO
Het merk IMAO, dat innoverende technologie combineert met de expertise van de beste Franse parfumerie, parfumeert uw auto en slaat de handen in elkaar met Kronos Events voor de komende Hankook 25 Hours Fun Cup.
  • LTF
IMAO, het is een naam die zonder twijfel een belletje doet rinkelen als u fan bent van de Fun Cup en de Hankook 25 Hours die elke zomer plaatsvindt op het mythische circuit van Spa-Francorchamps. In 2016 had het bedrijf, dat hoogwaardige geurkussens, geurverspreiders voor auto’s en geurverstuivers produceert, al samengewerkt met Kronos Events als sponsor van de race met de meeste fun van het seizoen.
 
Zeven jaar later zijn Kronos Events en IMAO trots om een vervolg te geven aan die samenwerking, ter gelegenheid van de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup die betwist wordt van 14 tot 16 juli. De 125 verwachte racekevers zullen stuk voor stuk uitgerust zijn met een zonneband in de kleuren van het merk. Bovendien ontvangen de rijders een pakket met IMAO-producten om alle kwaliteiten ervan te (her)ontdekken.
 
“We zijn erg fier op deze samenwerking met IMAO”, verheugt Marc Van Dalen zich, de CEO van Kronos Events. “Door zijn 25ste editie te vieren met naar verwachting minstens 125 Fun Cups, bewijst onze wedstrijd zijn aantrekkingskracht voor de deelnemers, maar ook voor de partners die zowel de deelnemers als de families kunnen bereiken die het evenement bezoeken. Met de Hankook 25 Hours Fun Cup heeft IMAO ongetwijfeld een sterk communicatie- en promotiekanaal te pakken.”
 
IMAO produceert geurkussens en geurverspreiders voor auto's, maar eveneens interieursprays die ook thuis of op kantoor gebruikt kunnen worden. De producten van IMAO zijn gebaseerd op authentieke knowhow, het resultaat van een combinatie van innovatieve technologie en de kwaliteiten van de beste Franse parfumerie.
 
Het gamma van IMAO neemt u mee op een reis rond de wereld dankzij veertien referenties met namen die doen dromen, zoals Week-end à Paris, 33° à Bali, Sous le soleil de Madagascar, Douceurs de Capri, enzovoort. De IMAO-producten worden overal in België en in het Groothertogdom Luxemburg verdeeld in verschillende verkooppunten zoals tankstations, carswashes, diverse winkels…
 
“Trendy Foods verdeelt al vele jaren de producten van IMAO”, legt Francis Plunus, bestuurder van IMAO, uit. “Onze samenwerking met de Hankook 25 Hours Fun Cup geeft ons de kans om een internationaal sportevenement te ondersteunen dat autofans in de breedste zin van het woord samenbrengt. Daardoor kunnen we onze naambekendheid vergroten in de autowereld, wat voor ons een belangrijke doelgroep is. Met IMAO in de kijker op meer dan 125 Fun Cups, kan niemand zeggen dat hij het merk niet heeft gezien!”
 
De Hankook 25 Hours Fun Cup vindt plaats van 14 tot 16 juli op het Circuit de Spa-Francorchamps. De start van de langste race ter wereld wordt gegeven om 16.30 uur.

Fun Cup press



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons