van der Horst

Imola: 17 wagens voor GT4 European Series

Start race 1 GT4 European Series Brands Hatch
Start race 1 GT4 European Series Brands Hatch
Dit weekend trekt de GT4 European Series richting Imola voor de eerste manche van het seizoen. De coronacrisis heeft ook hier serieus toegeslagen en op de actuele startlijst staan slechts 17 wagens, liefst minder dan de helft tegenover vorig jaar. Desalniettemin is het toch een interessant deelnemersveld, waarbij er drie landgenoten aanwezig zullen zijn en het debuut van de Toyota GR Supra GT4 één van de blikvangers zal zijn.
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Stéphane Lémeret en Anthoine Potty zullen de eerste racemeters geven aan de nieuwe CMR Toyota in de Silver Cup, de topklasse van het kampioenschap. Lémeret zal dit samen met Gaël Castelli doen, terwijl Potty de wagen deelt met Timothé Burret. Ook Selleslagh Racing Team komt aan de start, hetzij met slechts één Mercedes-AMG GT4 tegenover drie de vorige jaren. Deze is voorbehouden aan Wim Spinoy die het stuur zal delen met de 19-jarige Nederlander Kay van Berlo. Zij komen uit in de Pro-Am klasse.

Foto's: Arne Simons - Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA GT4 op dinsdag 21 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons