van der Horst

Imola : Frédéric Vervisch op pole

Attempto Racing - Audi R8 LMS GT3
Attempto Racing - Audi R8 LMS GT3
De Audi R8 LMS GT3 van Attempto Racing bestuurd door Frédéric Vervisch, Kim-Luis Schramm en Mattia Drudi vertrekt zondag in Imola van op de pole bij de eerste manche van de GT World Challenge Europe Powered by AWS. De gemiddelde chrono van het trio was 1:41.799 en dat was 0.14 seconde sneller dan die van de AF Corse Ferrari 488 GT3 Evo van Alessandro Pier Guidi, Nicklas Nielsenen James Calado. Vervisch was de snelste van het Audi trio met een ronde in 1:41.213.
  • LTF
Op de tweede lijn vinden we de AKKA ASP Mercedes AMG GT3 van Marciello/Boguslavskiy/Fraga en de GPX Racing Porsche 911 GT3-R van Pilet/Jaminet/Campbell terug. De vijfde chrono ging naar de Team WRT Audi R8 LMS GT3 van Bortolotti/van der Linde/Vaxivière. Naast de Lexus op de derde startrij zal de HRT Mercedes AMG GT3 van Engel/Stolz/Abril plaats nemen. Een verrassende zevende chrono, en eerste in de Silver Cup, was er voor de Lexus RC F GT3 van Tech 1 Racing met achter het stuur Timothé Buret, Aurélien Panis en Thomas Neubauer.

Wat de overige Belgen betreft vinden we vooreerst de K-Pax Racing Bentley Continental GT3 van Maxime Soulet terug op de achtste plaats. Dries Vanthoor en Charles Weerts die de Team WRT Audi R8 LMS #32 delen nemen de start van op de vijftiende plaats. Adrien de Leener op de Dinamic Motorsport Porsche vertrekt van de dertigste, Louis Machiels (AF Corse Ferrari 488 GT3 Evo) van de zesendertigste en Bernard Delhez (CMR Bentley Continental) van de zesenveertigste plaats.

Foto: GT World Challenge Europe Powered by AWS
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op zaterdag 25 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons