Imola: Opnieuw Racing Spirit of Léman Aston Martin in race 2

Antoine Potty/Romain Monti - CMR Toyota GR Supra GT4
Na race 1 won de Racing Spirit of Léman Aston Martin Vantage GT4 van Konstantin Lachenauer en Gus Bowers ook de tweede race van de GT4 European Series. Best geklasseerde Belg in deze tweede race was Antoine Potty, die samen met Romain Monti zevende algemeen werd met de CMR Toyota GR Supra, tevens vierde in de Silver categorie.
Jean-Luc Behets/Johan Vannerum - SRT Mercedes-AMG GT4
Tweede in de race, die net als de eerste wedstrijd onder full course yellow werd afgevlagd, werd de Centri Porsche Ticino Porsche Cayman van Ivan Jacoma en Alex Fontana. Greg Guilvert en Fabien Michal finishten als derde met de Saintéloc Racing place Audi R8 LMS GT4. Ook in de Am klasse won Aston Martin dankzij het AGS Events exemplaar van Wilfried Cazalbon en Julien Lambert.

Kenny Herremans/Dante Rappange - V8 Racing Chevrolet Camaro GT4
Ook Kenny Herremans en Dante Rappange leverden weer een mooie prestatie af en finishten als elfde algemeen en vijfde in de Pro-Am klasse met de Camaro van V8 Racing. Alexander Papadopulos en Luca Bosco in de Selleslagh Racing Team Mercedes-AMG #34 beëindigden de race op de tweeëntwintigste plaats. Nico Verdonck/Rodrigo Gillion (PROsport Racing Aston Martin) op de achtendertigste plaats en Jean-Luc Behets/Johan Vannerum (SRT Mercedes-AMG) op de tweeënveertigste plaats waren de overige Belgen die geklasseerd werden.

Foto's: Racing International Photography / Diego Onida

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 3 april 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola.