van der Horst

Imola: Schouten/Piana ongenaakbaar - Stéphane Lémeret op podium

RN Vision STS Racing Team - BMW M4 GT4
RN Vision STS Racing Team - BMW M4 GT4
Tijdens de tweede race van de GT4 European Series in Imola stond er weer geen maat op Bas Schouten en Gabriele Piana. De Italiaan startte met de RN Vision STS Racing Team BMW vanaf pole en terwijl hij zonder tegenstand rondreed, rondde de Nederlander het mooi af. Achter Schouten eindigde de CMR Toyota van Stéphane Lémeret, die tegenover gisteren een betere dag kende, tweede.
CMR - Toyota GR Supra GT4
CMR - Toyota GR Supra GT4
Gaël Castelli nam de start met de CMR Toyota die hij deelde met Lémeret en kon zich makkelijk handhaven op de derde plaats net achter de AGS Events Aston Martin en dat tot aan de verplichte pitstop. CMR kon profiteren van een full course yellow in het midden van de pitwindow om de tweede plaats over te nemen en wist die zonder problemen vast te houden. Derde in de uitslag is de Allied-Racing Porsche van Jan Kasperlik en Bastian Buus. Ook Selleslagh Racing Team kende een betere dag tegenover gisteren. Wim Spinoy nam de tweede stint voor zijn rekening en eindigde op een tiende plaats algemeen en een derde plaats in de Pro-Am klasse. Anthoine Potty in de tweede CMR Toyota haalde de start niet.

Foto's: GT4 European SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA GT4 op zondag 26 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons