van der Horst

Imola: Twee pole posities voor Gerard Van der Horst

Van der Horst Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Na al de miserie ten gevolge van de plotse sneeuwstorm die eerder op de week over het circuit van Imola trok, heeft men op donderdag bij Van der Horst Motorsport de glimlach herwonnen. Gerard Van der Horst pakte immers tweemaal de pole in de Cup klasse voor de finale races voor de Lamborghini Super Trofeo Europe.
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
William van Deyzen (Van der Horst Motorsport) zette in de eerste sessie nog de tweede tijd neer in de Cup klasse maar in de tweede sessie moest hij zich tevreden stellen met de vierde tijd. De snelste chrono algemeen in beide kwalificatiesessie ging repectievelijk naar Vito Postiglione (Imperiale Racing) en Mikael Grenier (Antonelli Motorsport). Het zetten van de pole is per wedstrijd reeds goed voor één punt. Zodoende pakt Van der Horst reeds twee extra punten terwijl Postiglione en Grenier reeds een extra punt pakken in de spannende titelontknoping. De Chrisal Leipert Motorsport Lamborghini Super Trofeo van Niels Lagrange en Pieter Vanneste klokte in de twee kwalificatiesessies respectievelijk de zesde en de vierde tijd in de PRO-AM klasse. In de AM klasse zien we dan weer de Super Trofeo van Forest racing aan het werk met Jan van Uytsel aan het stuur.

Foto's: Van der Horst Motorsport & Leipert Motorsport
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op donderdag 16 november 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting World Final.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons