van der Horst

Imola: Vidales ongenaakbaar – nieuwe top tien plaats voor de Wilde

Podium race 2 Imola
Podium race 2 Imola
David Vidales (JD Motorsport) heeft indruk gemaakt dit weekend, voor zijn eerste weekend in de Formule Renault Eurocup won de Spanjaard niet alleen de eerste race maar hij herhaalde die prestatie op zondag in de tweede wedstrijd. Ugo de Wilde (Arden) vertrok als zevende en finishte als achtste. Amaury Cordeel (FA Racing) pakte de tiende plaats.
Ugo de Wilde - Arden
Ugo de Wilde - Arden
William Alatalo (JD Motorsport) vertrok van op de pole maar Vidale van op de tweede plaats nam een betere start en ging zijn teamgenoot voorbij. Niemand zag de Spanjaard nog terug die eenzaam naar de zege reed niettegenstaande een safety car periode na vijf ronden. Alex Quinn (Arden) pakte de laatste podiumplaats. Victor Martins (ART Grand Prix) versloeg Caio Collet (R-Ace GP) voor de vierde plaats. Ugo de Wilde had een slechte start en verloor een plaats die hij daarna niet meer kon terug pakken in een rce waar inhaalpogingen schaars waren.

Foto's: Formule Renault Eurocup & Arden Motorsport
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 26 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons