van der Horst

Inschrijving voor Dubai 24H 2020 zijn geopend

Start GT 24H Dubai 2019
Start GT 24H Dubai 2019
Begin januari is de 14de editie van de Hankook Dubai 24H nog maar gepasseerd met een mooie overwinning voor onder meer Frédéric Vervisch, of Creventic kijkt al uit naar volgend jaar. Elk jaar kan men rekenen op een veld van meer dan 80 wagens die dan nog eens opgedeeld worden in verschillende categorieën. Voor de vijftiende editie rekent men dan ook op een hoge opkomst, waarbij de inschrijvingen vanaf vandaag geopend zijn.
Podium atmosphere 24H Dubai 2019
Podium atmosphere 24H Dubai 2019
Wat in 2006 begon als een endurance-race voor amateurs is op vijftien jaar uitgegroeid tot een belangrijk evenement voor de grootste constructeurs. Terwijl de groten vechten voor de algemene overwinning, blijft er nog steeds plaats voor amateurs die zich wagen in een GT, een Touring Car of een Silhouette. Doordat er dan ook grote namen zoals Jean-Éric Vergne, Rob Huff en zelfs huidig Mercedes F1-baas Toto Wolff op de erelijst prijkt, kan Gerrie Willems niet anders zeggen dat hij trots is op wat hij en Creventic bereikt heeft: "Toen we in 2005 voor het eerst op het idee kwamen om een endurance race te organiseren, hadden we nooit verwacht hoe belangrijk dit evenement zou zijn vijftien jaar later. We kunnen dan ook trots zijn op wat we gepresteerd hebben over dat anderhalf decennium.".

Wie zich wil inschrijven voor de vijftiende editie of niets wil missen van de actie - die zoals steeds live zal uitgezonden worden met commentaar van Radio Le Mans - zal zijn kalender moeten vrijhouden tussen 9 en 11 januari 2020.

Foto's: 24H SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in 24H Series op maandag 13 mei 2019.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons