van der Horst

InterClassics Brussels 2018: Een vierde editie van hoog niveau

Afgelopen drie dagen bezochten 23.449 kopers en liefhebbers de vierde editie van InterClassics Brussels in Brussels Expo. Het 60 jarig jubileum van de World Expo stond centraal als hoofdthema en werd gevierd middels een bijzondere expositie waarbij een unieke verzameling van voertuigen uit het straatbeeld van het jaar 1958 gepresenteerd werden, en diverse originele memorabilia, in samenwerking met de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen. Naast het hoofdthema werd er aandacht besteed aan 70ste verjaardag van Porsche en was er een uitzonderlijke collectie van de Porsche 356 te zien.
De BFOV was prominent aanwezig met een BFOV Village waar tevens diverse workshops te volgen waren voor zowel bezoekers als exposanten. In de Art Area toonden diverse kunstenaars, galerieën en kunsthandels een divers aanbod van hun mooiste werken, uiteraard allemaal ‘classic car’ gerelateerd. Nieuw dit jaar was de AutoScout24 Area waar diverse klassiekers aangeboden werden door particulieren. Uiteraard werd er ook een breed podium geboden voor alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia. In totaal werden op de beurs meer dan 1.000 klassiekers door zo’n 400 exposanten te koop aangeboden.
 
Erik Panis, Manager InterClassics: “Wij zijn trots op de lovende woorden, die wij hebben mogen ontvangen van de vakpers en de vele classic car liefhebbers, over de vierde editie van InterClassics Brussels. Voor het vierde jaar op rij hebben wij wederom een stap gemaakt qua kwaliteit en presentatie van de beurs en daardoor in korte tijd een plek bemachtigd op de klassieke autobeurzenkalender in Europa.”
 
InterClassics Maastricht 2019 - La Grandezza della Lancia
In januari 2019 vindt InterClassics Maastricht plaats en zal het Italiaanse merk Lancia centraal staan tijdens de 26ste editie. De hoogtepunten uit de meer dan 100 jaar rijke geschiedenis van het merk zullen in samenwerking met de Lancia Club Nederland en België en diverse musea gepresenteerd worden. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens InterClassics Maastricht van 10 tot en met 13 januari 2019 in MECC Maastricht. Meer info check www.interclassicsmaastricht.nl.

InterClassics Brussels
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op zondag 18 november 2018.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons