van der Horst

Jack's Racing Day: Deldiche Racing oppermachtig in de kwalificatie

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Ook in Assen is het weer zeer wisselvallig, de kwalificatie voor de Supercar challenge begon op een natte piste maar eindigde op een droge baan. Na het vallen van de vlag bleek dat de drie Deldiche Racing Norma’s opnieuw de eerste drie startplaatsen opeisten, de wagen van Piessens/Dejonghe was de snelste voor die van Joosen/de Cock en Tom Boonen. De Belgische Norma’s waren dus weer oppermachtig temeer dat de Norma van Berg/Cascatau problemen kende en buiten de top tien eindigde.
Koopman Racing - BMW M6 GT3
Koopman Racing - BMW M6 GT3
Bij de GT’s ging de snelste tijd naar nieuwkomer Nicky Catsburg in de Koopman Racing BMW M6 GT3. Hij bleef Bob Herber (Lamborghini Super Trofeo) Cor Euser (MARC II V8 Mustang) en Henk de Jong (Mercedes-AMG GT3) voor. In de Supersport 1 divisie was de snelste tijd voor Stan van Oord in zijn Hyundai i30N. In de Sport divisie was het Traxx Racing team van Chris Voet en Bart van den Broeck afwezig.

Foto's: Niels Vaeck & Supercar ChallengeSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 6 augustus 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons