van der Horst

JACK'S Racing Day: Nieuwe podiumplaatsen voor Deldiche Racing en Xwift Racing Events

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Net als bij de eerste race voor de Supercar Challenge zaterdag ging ook op zondag de winst naar de Ginetta G58 LMP3 van Max Aschoff. Aangezien de tweede aanwezige LMP3, de Norma van Lea Mauer en Gary Hauser in de grindbak terecht kwam kon Thomas Piessens met de Deldiche Racing Norma M20 FC de tweede plaats algemeen pakken. Esteban Muth en Tim de Borle eindigden met de Xwift Racing Ligier JS2 ditmaal als derde in de Supersport 2 divisie.
Start GT en Sport divisies
Start GT en Sport divisies
Aschoff nam weer van bij de start de leiding maar moest die na de verplichte pitstop afstaan aan de Norma van Mauer en Hauser. Maar wanneer deze laatste zijn race beëindigde naast de baan stond niets nog een tweede zege van Ginetta in de weg. Thomas Piessens kwam als tweede over de lijn op een ronde van de winnende LMP3. In de GT klasse kon Bart Arendsen (BMW M6 GT3) revanche nemen nadat hij zaterdag nog de klassewinst verloren zag gaan door een straf. Hij eindigde derde algemeen en ging Cor Euser (MARC Cars Mustang V8) en Roger Grouwels (Nissan GT-R GT3) vooraf.

Xwift Racing Events - Ligier JS2
Xwift Racing Events - Ligier JS2
In de Supersport 1 divisie was de zege voor de tweede maal op rij voor Tony Vijschaf (Cupra TCR). Jonas de Kimpe en Priscilla Speelman (VW Glof TCR) eindigden net naast het podium. Geen tweede zege voor de Xwift Racing Events Ligier JS2 van Esteban Muth en Tim de Borle, zij pakten ditmaal de derde plaats in de Supersport 2 divisie na de Cupra van Laurens de Wit en de BMW 1 serie van Arendsen/Arendsen. Chris Voet en Bart van den Broeck eindigden met hun Traxx Racing team Peugeot RCZ Cup als vijfde in de Sportdivisie die gewonnen werd door Bernard Blaak (Zillhouette Sport).

Foto's: Supercar Challenge
   • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons