van der Horst

Jake Dennis blijft aan boord bij Andretti Autosport

Jake Dennis
Jake Dennis
Jake Dennis en Avalanche Andretti Autosport, het zijn de laatste twee jaar twee handen op één buik en het verhaal gaat verder. Vandaag maakte het Amerikaanse team bekend dat de Brit een contract voor meerdere jaren bij hen heeft getekend. Een goede zaak voor Andretti, die zo een concurrent voor blijft.
  • STX Motorhomes
Dennis maakte vorig jaar onverwacht zijn debuut bij Andretti, dat toen nog fabrieksteam van BMW was en de Brit liet zich opmerken met twee overwinningen tijdens het seizoen en een derde plaats in de eindstand. Ondanks het vertrek van de Beierse constructeur bleef hij Andretti Autosport trouw en zette nog een derde overwinning achter zijn naam. Hoewel zij een perfecte match vormen, waren er toch kapers op de kust.

Volgens The Race zou Dennis benaderd zijn geweest door McLaren, dat volgend seizoen het slot van Mercedes overneemt. Ook zouden beide partijen heel dicht bij een deal geweest zijn, maar uiteindelijk besloot Dennis toch te blijven op het vertrouwde nest. Hiermee is de helft van de rijdersbezetting al bekend en is het af te wachten wie de tweede piloot wordt. Oliver Askew, die dit jaar teamgenoot was van Dennis, zou het niet zijn. Integendeel, in de wandelgangen wordt zelfs de naam van André Lotterer gefluisterd.

Foto: Kurt VanhoenackerDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op woensdag 31 augustus 2022.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons