van der Horst

James Baldwin vervoegt Jenson Team Rocket RJN

James Baldwin - Jenson Team Rocket RJN
James Baldwin - Jenson Team Rocket RJN
James Baldwin stond tot nu bekend als esports gamer en was vorig jaar de winnaar bij de “World's Fastest Gamer”, een van de esports-initiatieven van Torque Esports. Dit jaar maakt Baldwin de overstap naar de "echte" autosport en dat doet hij met niet minder dan een McLaren GT3 van Jenson Team Rocket RJN in de GT World Challenge Endurance Cup. Baldwin krijgt de ervaren Chris Buncombe naast zich in de 720S GT3, de naam van een derde rijder wordt later bekendgemaakt.
De stap van game naar de McLaren GT3 is natuurlijk groot, maar Torque Esports-baas Darren Cox heeft er alvast vertrouwen in. Hij looft het talent en professionalisme van Baldwin en is er zeker van dat de ervaringen die men opdoet via esports voldoende zijn om het te maken tot een goede autoracer.

James Baldwin - Jenson Team Rocket RJN
James Baldwin - Jenson Team Rocket RJN
Ook Bob Neville, teambaas bij Jenson Team Rocket RJN, twijfelt niet aan de capaciteiten van James Baldwin. “Ons team heeft veel ervaring met het werken met gamers en zij verbaasden steeds vele mensen in de autosport. James is de volgende in een lange rij getalenteerde gamers die door Darren Cox en zijn team ontdekt werden.”

Foto's: World's Fastest Gamer
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op vrijdag 6 maart 2020.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons