van der Horst

Japan: Geen McLaren en Renault tijdens vrije trainingen morgen?

Stoffel Vandoorne - McLaren Renault
Stoffel Vandoorne - McLaren Renault
Volgens het Duitse Auto, Motor und Sport lopen zowel Renault als McLaren het gevaar om morgen tijdens de vrije trainingen niet in actie te komen. De twee teams lijken het slachtoffer te worden van een nieuwe tyfoon die in aantocht is richting Japan. Volgens de Duitse magazine wachten de Franse renstal en het team van Stoffel Vandoorne nog steeds op motorolie van leverancier Castrol. De zending is namelijk vertraagd door een tyfoon die het land teistert.
Op dit moment zit de vracht, die de motorolie bevat, vast bij de douane in Tokio. Dat wil dus zeggen dat zowel Renault als McLaren niet kunnen deelnemen aan de vrije trainingen op vrijdag als deze zending niet op tijd aankomt. De andere Renault-aangedreven renstal, Red Bull Racing, moet zich over dit feit alvast geen zorgen maken. De renstal van de energiedrank gigant gebruikt ExxonMobil als brandstof- en olieleverancier.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Ronald Ooms in Formule 1 op donderdag 4 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Japan.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons