van der Horst

Jean Glorieux en Maxime Dumarey terug met een PROsport Aston Martin op de Nordschleife

PROsport Racing - Aston Martin Vantage GT3
PROsport Racing - Aston Martin Vantage GT3
PROsport Racing gaat ook dit jaar weer enorm actief zijn op de Nürburgring. Zo gaat het team maar liefst vijf wagens inzetten dit seizoen in zowel de Nürburgring Langstrecken Serie als de 24 uren van de Nürburgring. Twee daarvan zijn Aston Martin Vantage AMR GT3's waarvan één met Jean Glorieux en Maxime Dumarey.
Voor Dumarey en Glorieux is dit niet hun eerste uitstapje op de Nordschleife met een GT3. De Oost- en West-Vlaming waren vorig jaar ook al geregeld actief tijdens de NLS en gaan het dit jaar nog eens overdoen in de Pro-Am klasse. Maar PROsport breidt hun programma ook uit met een tweede Vantage GT3 en rekenen daarvoor op niemand minder dan Alex Brundle als speerpunt.

De zoon van F1-commentator Martin Brundle zal alleen in actie komen in het kader van de 24 uur en dat samen met Mike David Ortmann en Christophe Breuer. Ook Hugo Sasse zal hen later nog vervoegen, maar hij gaat eerst uitkomen op een van de twee Aston Martin Vantage AMR GT4's die ingezet worden door het Duitse team. Tot slot zal het team ook nog een Porsche 991 GT3 Cup (992) inzetten. Op 18 maart gaat het nieuwe seizoen van de NLS van start.

Foto: NLSDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Nürburgring Langstrecken Serie op zaterdag 4 maart 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons