van der Horst

Jeroen Bleekemolen met GRT Lamborghini

Grasser Racing Team - Lamborghini Gallardo FLII GT3
Grasser Racing Team - Lamborghini Gallardo FLII GT3
Grasser Racing Team heeft niemand minder dan Jeroen Bleekemolen weten te strikken om zijn line-up in de Blancpain Sprint Series te vervolledigen. Het Oostenrijkse team brengt dit seizoen twee exemplaren van de Lamborghini Gallardo FLII GT3 aan de start in het kampioenschap waar men vorig jaar nog de vicetitel in de Pro-Am klasse wist te behalen. Eerder bevestigde het team onder leiding van Gottfried Grasser al Martin Matzke, Hari Proczyk en Sascha Halek als rijders.
Grasser Racing Team - Lamborghini Gallardo FLII GT3
Grasser Racing Team - Lamborghini Gallardo FLII GT3
Jeroen Bleekemolen zal een team vormen met de Oostenrijker Hari Proczyk, vorig jaar dus nog tweede in de Pro-Am stand, terwijl de tweede zwart-goude Lamborghini zal bestuurd worden door de Tsjechisch-Oostenrijkse combinatie Matzke/Halek. Zoals de zaken er nu voorstaan zou “Bleek” enkel de Slovaakse manche van het kampioenschap missen, gezien de clash met zijn programma in het Tudor United Sportscar Championship, waar hij uitkomt op een Viper GT3-R in de GTD-klasse.

Grasser Racing Team lijkt de zaken grondig aan te pakken en is momenteel bezig een druk testprogramma af te werken. Zo deed het teams reeds de circuits van Portimão en Nogaro aan en staan ook Circuit Zolder en de Italiaanse omloop Vallelunga nog op de planning.


Foto's: Vincent Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op maandag 10 maart 2014.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons