van der Horst

Jobfixers schaart zich achter BRC

Cracco
Cracco
Het Belgian Rally Championship heeft een nieuwe naamsponsor en dat is Jobfixers geworden, het bedrijf van Philip Cracco. De zakenman zal dit jaar ook te zien zijn in enkele rally's met de Ford Fiesta R5 en loodst ook zijn zoon Pieter-Jan Michiel weer naar de rallywereld.
Het uitzendbureau Jobfixers wordt dé stuwende kracht achter BRC dit jaar. Philip Cracco investeerde het afgelopen decennia al vaak in de rallysport, maar doet daar nu nog een stevige schep bovenop. "“Het Belgisch rallykampioenschap is een uitstekend platform voor JobFIXers,” vertelt Philip Cracco. “Het kampioenschap is sterk bezet en de rallysport is bijzonder populair in ons land. De kijkcijfers op televisie spreken voor zich en ook op de sociale media leeft rally enorm."

De eigenaar van onder meer Rodania zal ook te zien zijn achter het stuur maar de grootste verrassing is de terugkeer van Pieter-Jan Michiel, Philip zijn zoon. "Pieter-Jan Michiel heeft in 2013 en 2014 in het Junior BRC gereden, aangevuld met enkele manches in het Wereldkampioenschap, maar het was moeilijk te combineren met zijn studies. Eind deze maand komt hij terug van een stage in Zuid-Afrika en zal hij aan de slag gaan bij JobFIXers. We zullen elk met een Ford Fiesta R5 rijden in het JobFIXers BRC.

Philip is nog altijd op zoek naar de livery voor dit jaar. Iedereen kan een ontwerp insturen en maakt daarmee kans op een prijs.

Foto: BRC

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op vrijdag 9 februari 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Haspengouw.
  • Curbstone

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons