van der Horst

JRM Nissan plant deelname in Zolder

JRM - Nissan GT-R Nismo GT3
JRM - Nissan GT-R Nismo GT3
De kans is reëel dat er tijdens de voorlaatste Blancpain Sprint Series manche op Circuit Zolder enkele extra wagens op de grid zullen staan. Zo zal er naar alle waarschijnlijkheid een Nissan GT-R Nismo GT3 het veld vervullen, zo bevestigde een bron binnen het JRM fabrieksteam vorige week in Spa. Comtec Racing en Virtuosi Racing staan op het punt een joint venture aan te gaan, om in samenwerking met JRM volgend seizoen een Nissan GT3 (met pro bemanning) in te zetten in de Blancpain GT Series.
Naast het nodige testwerk plant men dit jaar nog deel te nemen aan twee van de resterende vier Blancpain Sprint Series weekends, waarbij de Belgische manche van het spectaculaire kampioenschap voorlopig een streepje voor heeft.
 
Boutsen Ginion - McLaren MP4-12C GT3
Boutsen Ginion - McLaren MP4-12C GT3
Ook Boutsen Ginion Racing zou wel eens aan de start kunnen verschijnen. Hoewel het Belgische McLaren team dit jaar niet meer de 'Baku World Challenge' sponsoring op de wagens draagt, overweegt men met 1 of 2 competitieve wagens naar Azerbeidzjan af te reizen. Er wordt bestudeerd of men ter voorbereiding twee weken eerder al eens kan komen proefdraaien tijdens hun thuisrace, zo verklaarde Olivier Lainé tegenover Endurance-Info.

Foto's: JRM & Georges De Coster
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op dinsdag 5 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Belgian Masters.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons