van der Horst

Jumbo Racedagen: Zeer groot startveld voor de Supercar Challenge

JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
De Supercar Challenge powered by Hankook is dit weekend aan haar tweede manche van het jaar toe en trekt daarvoor richting Zandvoort waar de populaire Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen plaatsvinden. Met meer dan 50 wagens op de inschrijvingslijst krijgen we het grootste startveld sinds jaren te zien in de Supercar Challenge.
  • Powercars
Royale Ecurie Azur - Seat Leon Supercopa MK2
Royale Ecurie Azur - Seat Leon Supercopa MK2
De strijd om de algemene zege zal weer gaan tussen de JR Motorsport BMW Silhouettes, waaronder deze van onze landgenoot Ward Sluys, en de talrijke Porsche GT3 Cup waarvan er niet minder dan 15 aan de start komen. In de Supersport 1 divisie krijgen we een divers startveld voornamelijk bestaande uit Porsches en BMW’s, maar ook de supersnelle Leon Cupra TCR van Ferry Motorsport. In de Supersport 2 divisie krijgen we ditmaal een mooi aantal wagens aan de start met onder meer onze landgenoten Nicolas Delencre in de Peugeot 308 Cup, Nigel Bailly en Giovanni Scamardi in een Seat Leon Supercopa MK2. In de Sport divisie verschijnen de gebruikelijke deelnemers aan de start.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op woensdag 16 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Jumbo Racedagen.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons