van der Horst

KCMG kiest voor Porsche

KCMG - Porsche 911 RSR
KCMG - Porsche 911 RSR
KCMG, het team dat dit seizoen nog met Nissan in zee ging, trekt volgend seizoen met twee Porsche 911 GT3 R naar geselecteerde races van de NLS (Nürburgring Langstrecken Serie) alsook de 24 Uur van de Nürburgring. Het team krijgt daarbij de steun van Porsche en mag dan ook rekenen op Nick Tandy, Patrick Pilet, Richard Lietz en Frédéric Makowiecki als rijders op een van de wagens.
  • Shopa
Naast de auto die wordt ingezet voor de winnaars van de editie 2018, brengt het Chinese team nog een tweede bolide uit Stuttgart aan de start. Die tweede Porsche komt in handen van fabrieksrijder Romain Dumas, Alexandre Imperatori, Josh Burdon en Edoardo Liberati. Enige jaren terug was KCMG al actief met Porsche in de Asian Le Mans Series en het WEC.

KCMG blijft trouw aan Nissan voor de 12 Uur van Bathurst en zet de Japanse GT3 vermoedelijk ook opnieuw in tijdens de overige manches van de Intercontinental GT Challenge.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op vrijdag 13 december 2019.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons