van der Horst

Knappe seizoensopener voor G&A Racing in Bastenaken

Guino Kenis-Claude Debue - BMW 2002 ti
Guino Kenis-Claude Debue - BMW 2002 ti
Guino Kenis en co Claude Debue lieten zich opmerken tijdens de Legend Boucles à Bastogne. Het duo kwam aan de start met een BMW 2002 ti uit de stal van G&A Racing en slaagde erin om de scratch op zijn naam te zetten op de KP van Mandarine.
  • LTF
De Legend Boucles à Bastogne was voor Guino Kenis de eerste rally na zijn zware sortie met de BMW Z4 M Coupé tijdens de Rally van Wallonië in 2013. Maar de BMW dealer uit Turnhout bleef wel actief op circuit en dat was eraan te zien. Kenis heeft nog niets aan snelheid ingeboet en was meermaals de snellere van wagens met meer vermogen onder de motorkap. Uiteraard maakte ook Claude Debue deel uit van het succes.

De Legend Boucles à Bastogne maakte deel uit van een uitgebreide test in het vooruitzicht van de deelname van Kenis aan de Rallye du Maroc Historique. Kenis is verdeler van Intrax schokdempers en wil dit product promoten in rally en op circuit.

Komend seizoen zien we de man uit Turnhout zeker nog terug op circuit, want hij blijft nauw betrokken bij de BMW Clubsport Trophy en doet de testen inzake de BoP tussen de verschillende modellen. Verder
G&A Racing - Mosler MT900
G&A Racing - Mosler MT900
tracht hij ook opnieuw teams en piloten bij te staan inzake ontwikkeling en afstelling en heeft hij een arsenaal aan racewagens in zijn atelier die kunnen worden ingezet in Supercar Challenge, BRCC en Belcar Trophy. Ook de Mosler die hij vorig seizoen nog deelde met Chris Mattheus staat te wachten om opnieuw gemend te worden in een van vernoemde kampioenschappen.

Foto's: Georges De Coster& Martijn Wouters



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons