van der Horst

Kobayashi met HubAuto Corsa naar Spa 24H

HubAuto Corsa - Ferrari 488 GT3
HubAuto Corsa - Ferrari 488 GT3
HubAuto Corsa heeft een voormalig F1-rijder gestrikt om de Ferrari 488 GT3 te besturen tijdens de komende 24 Hours of Spa (24-25 oktober). Dat maakte het team bekend op hun Facebookpagina. Naast Tom Blomqvist en Marcos Gomes, die ook in Le Mans deel uitmaakten van het Taiwanese team, komt de Japanner Kamui Kobayashi de troepen versterken.
  • Shopa
SMP Racing - Ferrari 488 GT3
SMP Racing - Ferrari 488 GT3
Ferrari is een van de favorieten voor de komende editie van de Belgische klassieker in de Ardennen. Naast de twee officieel ondersteunde wagens van AF Corse (Calado-Pier Guidi-Nielsen) en SMP Racing (Sirotkin-Molina-Rigon), komt er net als vorig jaar nog een derde exemplaar van de 488 Evo aan de start op het circuit van Spa-Francorchamps. Opvallend is de afwezigheid van fabrieksrijder Daniel Serra, die al meermaals werd afgevaardigd om de Italiaanse bolide van HubAuto Corsa te besturen.

Tom Blomqvist won de race twee jaar geleden, toen nog als BMW-fabrieksrijder met Walkenhorst Motorsport. De Brit had een seizoen in de GT World Challenge Europe gepland op een Aston Martin van R-Motorsport, maar die plannen vielen in het water. Hij deelt dus het stuur met de Braziliaan Marcos Gomes en de Japanse Toyota-rijder Kamui Kobayashi.

Foto's: Niels Vaeck, Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in GT World Challenge Europe Endurance op vrijdag 25 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons