van der Horst

Kris Princen met prachtige VW Polo GTI R5 in BK Rally

Kris Princen - Volkswagen Polo GTI R5
Kris Princen - Volkswagen Polo GTI R5
Regerend Belgisch kampioen rally, Kris Princen, staat ook in 2019 aan de start van het nationale rallykampioenschap, al is het nog niet zeker dat hij alle manches zal betwisten. Sponsorman Peter Kaspers stapt wederom mee in het kuipje als co, een taak die hij voor het merendeel van de kp's echter zal overlaten aan Bram Eelbode. Strijdwapen met dienst, wordt een nagelnieuwe Volkswagen Polo GTI R5 uit de ateliers van Bernard Munster. Kan Princen de BRC-seizoensopener, voor de vijfde keer op zijn naam schrijven? Afspraak over één week voor de Haspengouwrally, tevens Princen's thuismanche.
"We hebben momenteel een budget voor 7 wedstrijden maar uiteraard gaan we proberen om opnieuw 8 rally’s te rijden zoals in 2018", vertelt Kris Princen. "De Rallye de Wallonie zullen we zeker niet rijden. In het rechterzitje kan ik beroep doen op 2 co-piloten. De Haspengouw en de Condrozrally zal ik zeker met Peter Kaspers rijden. Voor de andere wedstrijden zal Bram Eelbode opnieuw de nota’s lezen. Als team hebben we opnieuw gekozen voor BMA van Bernard Munster. Het is een zeer professioneel team maar met toch een familiaire sfeer. Ik denk dat we ons geen beter team kunnen wensen om opnieuw de titelstrijd aan te gaan."

Foto: Kris Princen



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Rally Championship op vrijdag 15 februari 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally van Haspengouw.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons