van der Horst

9H Kyalami: Bentley Team M-Sport met twee wagens en Maxime Soulet

Bentley Team M-Sport - Bentley Continental GT3
Bentley Team M-Sport - Bentley Continental GT3
Hoewel M-Sport eerder op het jaar bekendmaakte de resterende wedstrijden van de Intercontinental GT Challenge te laten voor wat ze waren, bevestigde het team vandaag aan dat het toch aanwezig zal zijn tijdens de finale in Kyalami. Daar zet het twee wagens in, waaronder één voor onder meer Maxime Soulet.
Maxime Soulet, Jules Gounon en Jordan Pepper
Maxime Soulet, Jules Gounon en Jordan Pepper
Terwijl de ene wagen met Alex Buncombe, Seb Morris en Oliver Jarvis een volledig Brits rijderstrio krijgt, zal Soulet het stuur delen met Jules Gounon en Jordan Pepper. Aangezien dat laatste trio alle wedstrijden tot nu toe afgewerkt heeft, met winst tijdens de Bathurst 12 Hour als beste prestatie, maken zij nog altijd kans op de titel. Soulet en co staan derde in de stand met 28 punten. Ze liggen drie tellen achter op leiders Earl Bamber en Laurens Vanthoor, en twee op het Porsche-trio Matt Campbell, Matthieu Jaminet en Patrick Pilet.

Foto's: SRO - Bentley MotorsportDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Intercontinental GT Challenge op dinsdag 1 december 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kyalami 9 Hours.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons